O NAMA

O NAMA

VRHTRIP

Dobrodošli na našu stranicu !

Mi smo „četverac“ koji voli prirodu , putovanja i da zajedno provodi slobodno vreme .

Sa jedne strane su moji zaljubljenici u skijanje , brzu vožnju , gitaru i rock muziku , ronjenje i podvodni ribolov , sportove , kojima svaka neizvesnost podiže adrenalin. Sa druge strane sam ja – mama – koja ima cilj da za svaki problem nadje rešenje. Koja je sve svoje najveće strahove uz njih , htela -ne htela , morala da prebrodi i hvala im na tome 😉 !

Putovanja

Kako deca rastu , uvidjamo da delimo zajedničku strast prema putovanjima . Onaj za mene najlepši deo “ od ideje do realizacije „ je bio glavni pokretač pisanja bloga . Potpuno sam pronašla sebe u tome , u istraživanju mesta koje bismo mogli posetiti , pronalasku što povoljnijeg smeštaja .

Pronalasku atrakcija koje bi se deci i nama svidele , što detaljnijeg planiranja putovanja i dovodjenja dece u situacije iz kojih će izvlačiti vredne pouke .

Profesija vaspitača me ne definiše ali mi pomaže da posmatram putovanja iz ugla dece , šta je sve potrebno da se oni osećaju slobodno i zadovoljno. Različiti izazovi prevazidju lakše kada ste u sigurnim rukama svoje male zajednice .

Porodicna putovanja

Porodična putovanja su jedan od najboljih načina da se povežete sa svojom decom . U današnjem svetu u kojem kao da trčimo kroz život , potrebni su nam trenuci u kojima ćemo praviti pauzu od svakodnevnih obaveza i stvarati nezaboravne uspomene .

Istražujte nova mesta , učite nove stvari , budite upućeni jedni na druge ...

U zavisnosti od uzrasta , uključite decu u planiranje putovanja od trenutka kada se rodi ideja .

Ponudite im mogućnost da odaberu, na primer smeštaj od nekoliko ponudjenih opcija koje ste vi izdvojili.

Pokažite im atrakcije koje postoje u mestu koje planirate da posetite i pitajte ih šta bi prvo želeli da vide, probaju , otkriju , urade …

Oslusnite decije zelje i ideje

Dajte im do znanja da je njihovo mišljenje važno , poslušajte maštovite ideje , predloge i ko zna , možda se zajedno upustite u avanturu. Uhvatite se u koštac sa nečim što vas plaši ili probate nešto o čemu niste ni sanjali !

Budite deo dečije pustolovine i ne odustajte, samo načinite prvi korak i već ste tu !

U Trstu

Loading

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »
error

WELCOME ! Follow us for more: stories, tips and giweaways soon !

Follow by Email
Instagram
Copy link